bg3 TreffenT

' Hoe komt het dat één en dezelfde persoon op de ene plek kan groeien en bloeien en op een andere - ogenschijnlijk gelijke -  plek verpietert ...............' 


Nadat Clara Boel, eigenaar van TreffenT P&O Service, zichzelf deze vraag stelde maakte ze de overstap van de lijnorganisatie naar het P&O werkveld. Hiervoor was strategische personeelsplanning haar vak, ze werkte toen nauw samen met de P&O afdeling. Als mensen tot bloei komen in hun werk, blijven de resultaten niet uit. Hoe creëer je een omgeving waarin dit lukt?
Om op dit soort vragen antwoorden te vinden volgde ze de HBO leergangen Arbeidsbemiddeling, Studie en Loopbaanadvisering, Personeel en Organisatie en de post HBO-studie bedrijfsorganisatie en personeelsmanagement bij HanzeConnect in Groningen.

Ze heeft inmiddels brede P&O ervaring in diverse sectoren en bij diverse grote en kleine bedrijven/organisaties. Ze heeft gewerkt in de rol van (senior)P&O adviseur, projectleider, beleidsadviseur en P&O manager.
Specifieke situaties waar ze mee te maken heeft gehad zijn sluitingen van locaties en afdelingen, fusie, reorganisaties, veranderingsprocessen, snelle groei, krimp en harmonisatie arbeidsvoorwaarden. Daarbij werkt ze graag als adviseur in de operatie mee. Gewoon hands-on.

Ze werkt samen met andere P&O adviseurs, coaches, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, mediators etc. Hierdoor is ze in staat kwaliteit, continuiteit en aanvullende deskundigheid te bieden.  

Webdesign Kamminga Markant